Acum doi ani, Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiau unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor - ziua ce avea să le unească destinele pentru o viață întreagă. Astăzi, soții sărbătoresc nunta de bumbac, zi care le-a trezit multe amintiri.


Cu această ocazie, vedetele de peste Prut nu au uitat să își dedice mesaje emoționante și în spațiul virtual, acolo unde au postat și imagini din ziua nunții.

„În urmă cu doi ani, 22 august, ne-am căsătorit. Am lângă mine cea mai frumoasă femeie, cel mai frumos om, cea mai bună mamă! Te iubesc pentru că exiști”, scrie Radu Vâlcan.

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

„Să trăim frumos, să râdem mult, să călătorim, să ne drăgălim în fiecare dimineață cu puiul nostru cum o facem astăzi, să îi facem frați și surioare, să ne iubim părinții, să mâncăm bun cum ne place nouă și să ne fie veselie în casa noastră, așa cum ne-am promis acum doi ani, pe vremea asta. La mulți ani nouă. Te iubesc!”, notează Adela Popescu.

IMG_26851-600x900

Pe blog, ferita mămică a postat și o serie de imagini din ziua în care și-au spus tradiționalul „DA”. Admirații și voi:

Și internauții i-au felicitat pentru relația deosebită pe care o păstrează și pentru faptul că sunt un adevărat exemplu se dragoste și emoții sincere.

Amintim că, de curând, Adela și Radu și-au petrecut vacanța în Grecia. Călătoria i-au dedicat-o micuțului Alexandru, fiul lor. Vedeți mai jos cum s-au distrat.

Adela Popescu, despre „Vacanța lui Alexandru”: „A fost primul zbor cu el”! Unde se odihnește întreaga familie

Foto: Instagram.com