Radu Vâlcan și Adela Popescu au devenit, acum câteva zile, părinți pentru a treia oară. Proaspătul tătic a publicat pe blogul său un mesaj de recunoștință dedicat mamei copiilor săi. 

Adela Popescu a născut al treilea băiețel pe 11 iulie, iar pe 14 iulie, puțin după ora prânzului, vedeta a fost externată. Primul drum spre casă a fost unul cu emoții, mai ales că băieții ei urmau să îl cunoască pe mezinul familiei.

Citește și: Adela Popescu a născut! Primele fotografii cu micuțul (Foto)

„Mergem să luăm copiii de la grădiniță și să vedem cum reacționează. Primul a zis că o să-l bată, celălalt că o să-l pupe. Ne-am schimbat și mașina, nu există una mai mare”, a dezvăluit Adela Popescu în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV Romania.

Ulterior, Radu Vâlcan a venit pe blogul său cu un mesaj de recunoștință pentru soția sa și pentru tot ce i-a oferit viața:

„Mulțumesc!

N-am să povestesc despre nașterea celui de-al treilea băiețel al nostru, Adela este mult mai în temă. Eu nu am făcut nimic altceva, în afara faptului că am epuizat stocul de cafele la terasa maternității. Da, am avut emoții, dar nu orice fel emoții. Ci, emoții, pur și simplu.

Pandemia a creat ce nu a reușit de-a lungul vremurilor multitudinea de discursuri motivaționale. A desenat și a dat viață zâmbetelor. Paradoxal, a adus oamenii aproape.

Finala Campionatului European s-a jucat cu oameni în tribune. Mulți, toți. Nu o să mă supăr în curând că nu o să mai găsesc loc pe stadion, la vreun meci important, pentru că îl voi urmări de acasă, alături de cei mai buni trei prieteni ai mei. 🙂

Și, da, vom avea emoții, pentru că miza te încarcă, te ridică, te obligă să zâmbești.

Mi-a zis o prietenă: „Când crezi că nu poți să iubești mai mult decât o faci, mai poți puțin”. Să dea naiba dacă nu e așa, n-aș fi crezut. Mulțumesc, prietenă!

Semnat eu și AAA!”.

Cuplul încă nu a dezvăluit prenumele celui de-al treilea băiețel, dar din mesajul transmis de Radu Vâlcan este clar că acesta începe cu „A”, la fel ca prenumele celorlalți doi băieței, Alexandru și Andrei.

Foto: Instagram / Adela Popescu / Radu Vâlcan

Distribuie articolul: