Radu Sîrbu, componentul legendarei trupe „O-zone” vine să-și bucure publicul cu o nouă piesă romantică pentru care a filmat deja și un videoclip. Cum sună aceasta și ce poveste de dragoste relatează videoclipul, vezi mai jos. 

Piesele lui Radu Sîrbu sunt mereu povești de dragoste pline de pasiune și trăiri intense. După astfel de melodii precum „Ești Prea Prefectă”, „Numele Tău”, „Infidel” sau „Ești doar O…”  artistul ne aduce o nouă piesă plină de romantism „Iubesc Dragostea Ta”, care este însoțită de un superb videoclip al cărui regie a fost semnată de însăși fratele interpretului Alexei Sîrbu alături de echipa Tinto & Rassada Music, muzica și textul piesei fiind semnate împreună cu partenera sa, Sirbu Ana (Sianna).

„Videoclipul piesei „Iubesc Dragostea Ta” este o poveste emoționantă de dragoste, iar protagoniștii videoclipului sunt doi tineri îndrăgostiți care trec prin perioada aceea cu fluturi în stomac lipsită de griji, trăind momentele magice de iubire la capacitatea maximă”, povestește interpretul.

„Filmările au avut loc în două țări, România și Rep. Moldova și, pentru că s-a filmat în perioada de Pandemie, nu au lipsit dificultățile…  A fost destul de dificil să ne sincronizăm și să ne adaptăm anumitor restricții care nu ne dădeau libertatea de desfășurare a anumitor scene stabilite în scenariu și din acest motiv realizarea videoclipului a durat aproximativ 2 luni, însă întru-n final sunt super mulțumit de rezultat și țin să mulțumesc întregii echipe pentru sacrificii, răbdare și implicare”, zice Radu.

Amintim că Radu Sîrbu a lansat în luna Aprilie o colaborare cu fostul sau coleg de trupa Arsenium, piesă „Lay Down” disponibilă pe toate suporturile digitale de streaming. De ceva vreme Radu a fondat propria casă de producție Rassada Music și a produs și compus pentru mulți artiști din Rusia, Germania, Uzbekistan Moldova, România etc.

Sursa video: Youtube