Cunoscutul interpret și producător muzical, ex solist O-zone”, Radu Sîrbu, alături de talentata interpretă și compozitoare, SiAnna, revin din nou în atenția publicului cu o piesa ritmată și în același timp romantică, cu mesaj original și cu un refren care îți rămâne în minte încă de la prima ascultare.

De-a lungul timpului Radu și Sianna au făcut echipă bună producând și compunând atât pentru ei cât și pentru mulți alți artiști cunoscuți din țară, dar și din străinătate, iar acum a sosit momentul potrivit pentru o nouă piesa in doi „Illusion Of Love”.

Piesa beneficiază de un „mood video” care poate fi urmărita pe canalul oficial de YouTube al studioului Rassada Music, poate fi ascultată pe toate platformele digitale de “streaming” precum Spotify, Apple Music, Yandex Music etc., și promite a aduna simpatia publicului.

„Iubirea este un cuvânt măreț. Trăim timpuri în care, deși pretindem că iubim mai mult, de fapt, uităm total de această noțiune. Stresul de zi cu zi ne macină și din păcate, ne face de cele mai multe ori să uităm de acest sentiment. Totuși, fără iubire am fi nimeni și nimic pe acest pământ.

 Sunt atât de multe feluri de a iubi (ca părinte, ca partener, ca fiu/fiica, sora/frate etc.) și toate aceste feluri au nevoie de fapte, de cuvinte, de demonstrații, altfel rămân doar niște „Iluzii” (Illusion Of Love).

 Nouă noastră piesă „Illusion of Love” este încă o filă din povestea noastră, pe care am scris-o pentru toți, dar în special pentru cei ce uită să iubească și trăiesc de multe ori doar niște iluzii în loc de sentimente adevărate. Sper ca mesajul nostru să le reamintească de acest sentiment frumos, de iubire”, declară SiAnna.

„Cu toții am trăit și retrăit măcar odată în viața situația în care iubeai pe cineva, iar acea iubire se dovedește a fi o iluzie, este greu sa recunoști în acel moment și să respingi cu desăvârșire gândul ca este DOAR o ILUZIE…

 Iubirea adevărată este acea iubire verificata în timp care, peste ani mulți încă mai are rezistență și indiferent de furtunile vieții sau intensitatea acestora rezistă exact ca un palmier care are capacitatea de a se îndoi pana la pământ fără a se frânge iar după ce trece furtună, se ridica înapoi așa cum a fost inițial…

 Piesa noastră Illusion Of Love este despre asta”, adaugă Radu Sîrbu.

Radu Sîrbu a lansat cu puțin timp în urma piesa „Way To Love”, iar cea mai recentă lansare a Siannei este albumul intitulat „Focus On Music” lansat alături de proiectul „DJ Layla” produs de casa lor de producție Rassada Music.