Surpriză frumoasă din partea lui Radu Sîrbu. Artistul ne bucură cu o nouă melodie superbă –  „Way 2 Love” – romantică, ritmată și dansantă, aceasta vine la scurt timp după lansarea piesei „Răspuns”.

În doar câteva ore de la lansare piesa a adunat zeci de mii de vizualizări pe YouTube și reacții din partea fanilor artistului, acesta mulțumindu-le pe paginile sale de socializare.

Radu Sîrbu: „După cum știm cu toții atunci când iubești, în suflet nu e doar liniște și pace, mai sunt și momente în care inima ta iubește pe cineva însă acel cineva este total indiferent, iar tu încerci din răsputeri să-i atragi atenția, să-i cucerești dragostea. Piesa „Way to Love” / „Un fel de a iubi” este despre asta. Va invit s-o ascultați pe Spotify, Apple music, Youtube etc”.

Compusă de Radu și Ana Sîrbu, piesa este produsă în studiourile Rassada Music din București. Vă invităm și pe voi să o descoperiți în video de mai jos.

Radu Sirbu activează în prezent în Bucuresti/Romania în calitate de producător muzical, artist interpret și compozitor și conduce alături de Ana Sirbu Label-ul, casa de producție muzicală Rassada Music, având la activ colaborări și lansări cu artiști atât din România și Moldova cât și internaționali.

Distribuie articolul: