Mihail Labkovskiy este un psiholog rus, cunoscut pentru modul său necruțător și direct de a se exprima. Am selectat sfaturile acestuia pentru femeile singure, dar și pentru cele care vor să își întemeieze o familie.

Este specialist în domeniul său de peste 30 de ani și de asta își poate permite o oarecare duritate în declarațiile pe care le face – sfaturile lui au salvat vieți și familii.

Pentru cele care sunt în căutare!

1. Nimeni nu are nevoie de cineva care nu au nevoie de el însuși. Cei care se acceptă așa cum sunt, trăiesc o viață plină de delicii, indiferent de micile probleme cotidiene.

2. Dacă nu te simți confortabil cu un bărbat la prima, la a doua sau la a treia întâlnire, nu mai ieși la a patra.

La primele întâlniri bărbatul își arătă tot ce are mai bun și dacă încă nu ești satisfăcută, nu are rost să începi o relație cu el.

3. Ceea ce ține de femeile tinere, frumoase și de succes, care nu-și pot găsi pereche pentru că ar avea standardele prea înalte – nu este decât vorba de incapacitatea de a susține o relație sau de frică.

4. Dacă vrei să te căsătorești, încetează să te gândești la acest lucru. Este similar cu dorința de a avea o păpușă legată de capota mașinii, cununa pe cap și restul tâmpeniilor similare. Pentru oamenii cu gândirea limpede, lucrurile arată complet diferit.

În primul rând este vorba de necesitatea de a iubi pe cineva. Ținând cont de această necesitate își găsesc omul potrivit, care îi va iubi la rândul său.

5. Nu comunică cu bărbații căsătoriți. Peste îți cumperi de la magazinul de pește, carnea – de la măcelărie. Nu pierde timpul. Un bărbat căsătorit nu are nevoie de o soție, are deja una acasă.

Pentru cele care sunt deja într-o relație

1. Dacă vrei să te căsătorești sau chiar trăiești deja cu cineva de ceva timp și nu se întâmplă nimic, întreabă-l dacă își dorește o familie sau dacă ar vrea să se căsătorească.

Dacă bărbatul nu este gata să-și facă o familie, a venit timpul să te desparți de el . În relații bune, desigur, în spiritul „țin foarte mult la tine și vom fi în continuare în relații bune, numai ca mai distanțe”.

2. Orice, subliniez, orice femeie care stă numai acasă și se ocupă de gospodărie și copii, va degrada cu timpul. Este un fapt inevitabil.

Într-un final acest lucru va însemna că soțul va începe să se plictisească cu ea, să o considere mai puțin inteligentă, iar de aici mai e un pas și dai în divorț. Și ai în vedere că de obicei acest lucru nu se întâmplă la insistența bărbatului, femeia este cea care acceptă bucuroasă acest rol.

3. Dacă te presează cu ceva, pur și simplu desparte-te de el. Să nu-ți fie frică să rămâi singură. Nici un bărbat pe lumea asta nu merită să stai plecată sub el, să ajungi defecta în urma dorințelor și necesitaților lui. Nici unul.

4. Totul este simplu: el este exact așa cum e. Iar tu – exact așa cum ești. Ori vă simțiți bine împreună, ori vă despărțiți cărările. Și este mai bine să se întâmple înainte de a vă face o ipotecă și 3 copii.

5. Omul sănătos mintal, se orientează spre propriile sentimente și se pune pe sine pe prim plan. Nici frumusețea, nici dragostea nu au nevoie de sacrificii.

Iar dacă sunt necesare – nu e vorba despre povestea ta. Pleacă de acolo. Nu ai niciun scop setat pentru care ar trebui să suferi într-o relație.

Pentru toți

1. Nu o să stai toată viața în gardă, iar dezamăgirile sunt mai dureroase decât să te arăți așa cum ești tu de fapt.

2. Oamenii care nu se iubesc pe sine, nu pot iubi pe alții, din cauza asta nu vor fi o pereche fericită.
3. Reglează-ți capul înainte de a încerca să-ți reeduci partenerul.

Când femeia își începe povestea cu „L-am iubit…”, nu mai e vorba de o poveste de dragoste. E vorba de istoria unui drugdealer sau alt băiat rău care a făcut-o să înțeleagă cum e să suferi. O iubire sănătoasă este despre cât de fericită ești.

4. Dacă nu-ți place atitudinea lui față de tine, îi spui odată. Dacă nu a înțeles – pa!

5. Un om sănătos nu continuă o relație în care nu este respectat. De altfel, nici nu o începe.

Citește și: Tot ce își doresc femeile e să fie iubite cu adevărat!

Distribuie articolul: