Nu în zadar se spune că expresia „mamă muncitoare” este tautologică. E greu să fii mamă, dar e și nemărginit frumos. Din dorința de a arăta chinurile și umorul facerii și creșterii unui copil, artista norvegiană Line Severinsen a creat o serie de ilustrații tematice, care nu pot să nu stârnească râsul.

Ilustratoarea norvegiană Line Severinsen a perceput în premieră dificultățile sarcinii acum 5 ani, când era în așteptarea primului său copil. S-a gândit, mai apoi, că ar fi foarte hazliu să capteze toate provocările prin care a trecut, printr-o înaltă doză de umor. E imposibil să nu zâmbești atunci când îți dai seama cât de dificil îi vine unei mame gravide să culeagă ceva aruncat pe jos, sau să simtă în burtă niște lovituri intense cu piciorușele.

„Am vrut să le ajut pe mame să înțeleagă că nu sunt singure și că este în regulă dacă nu-ți iese totul perfect”, recunoaște artista. Pentru că este femeie și este mamă deja a doi copii, a simțit pe propria piele ce înseamnă dificultățile maternității.

Pe contul de Instagram al norvegiencei sunt afișate toate ilustrațiile care, crede ea, ar putea fi adunate, în curând, într-o carte. „Sunt plină de satisfacții atunci când văd că experiențele mele rezonează cu ale altor oameni. Acum am un fiu de 3 ani și un altul – de 5”, mai recunoaște autoarea.

Admirați și voi aceste mici opere de artă, iar dacă vă regăsiți, dați share!

Foto: kosogkaos.no

Distribuie articolul: