Dacă pe covoarele roșii de la evenimentele mondene este una dintre cele mai fine și feminine apariții, nu apare la fel și pe cea mai nouă copertă a publicației „L’Uomo Vogue”. Kate Winslet a accepttat provocarea redactorilor de a se fotografia într-o ținută masculină. Cât de bine a intrat în rolul de bărbat, vedeți mai jos.

Este absolut uluitor modul în care Kate Winslet a jucat rolul unui bărbat în ședința foto pentru publicația masculină de fashion. Kate ne impune să o privim dintr-o cu totul altă perspectivă, scoțându-și în evidență anumite calități bărbătești.

LINDBERGH-1-620x836

Pentru ca să corespundă proiectului, vedeta a trebuit să îmbrace pantaloni, cămașă și sacou bărbătesc. Evident, părul i-a fost strâns, iar de pe chipul actriței au fost șterse toate urmele de rimel sau farduri. Chiar dacă rozul din obraji nu a lăsat-o chiar atât de ușor, fotografiile au fost realizate în cromatică alb-negru. Vestimentația i-a fost aleasă de consultantul fashion Clare Richardson.

Dacă nu ați recunoscut încă semnătura acestor fotografii remarcabile în stil rettro, trebuie să vă spunem că autorul acestora este nimeni altul decât fashion fotograful polonez Peter Lindbergh, care a adunat în portofoliul său o mulțime de proiecte foto cu celebrități ca Milla Jovovich, Linda Evangelista, Naomi Campbell sau Claudia Schiffer.

În interviul pentru această publicație, Kate a ținut să le mulțumească fiului și tatălui său pentru că i-au oferit mereu aceeași lecție: întotdeauna trebuie să te ridici și să mergi mai departe.

În același context, trebuie să menționăm că la 19 noiembrie este celebrată Ziua Internațională a Bărbatului.

Foto: Peter Lindbergh/L’Uomo Vogue