Dragostea pentru actorie s-a transmis genetic în familia Dakotei Johnson. Actrița de 27 de ani a pozat pentru paginile unei reviste de peste ocean alături de mama și bunica ei - actrițe consacrate de cinema!

Cele 3 generații de staruri hollywoodiene nu doar că au pozat pentru coperta din decembrie a revistei Vanity Fair, ci au oferit și un interviu pentru redactorii publicației, în care au vorbit despre ascensiunea lor cinematografică. Divele au pozat în rochii lungi, de diferite nuanțe, pentru a se completa reciproc.

14704912_818663868236334_4230030603120017408_n

„Progresul vieții noastre e cu adevărat frumos. M-a făcut să mă gândesc la mama, care e născută în 1930, la mine, care m-am născut în anii ’50 și la Dakota, care a venit pe lume în anii ’80”, spune Melanie Griffith – mama Dakotei.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: (L-R) Melanie Griffith and Dakota Johnson arrive at the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Dan MacMedan/WireImage)

Bunica Dakotei – actrița Tippi Hedren a fost și fashion model în tinerețea sa, nu doar actriță.

Cele 3 vedete au mărturisit, în interviu, că mențin o relație foarte strânsă, însă nu fac schimb niciodată de sfaturi, pentru că fiecare face parte dintr-o generație diferită. Totodată, se arată deschise la ideea de a apărea într-un proiect comun și sunt sigure că vor avea în timp această oportunitate.

20/10/2012 Tippi Hedren. A pesar de que la preferencia del gran cineasta británico Alfred Hitchcock por las rubias se ha documentado, su nueva película, 'The Girl' se centra en una de sus obsesiones particulares, la actriz Tippi Hedren ('Los pájaros', 'Marnie, la ladrona'). ESTADOS UNIDOS CULTURA NORTEAMÉRICA UNIVERSAL PICTURES / ALFRED J. HITCHCOCK PRODUCTIO

Foto: Instagram, Dan MacMedan/WireImage, NIVERSAL PICTURES / ALFRED J. HITCHCOCK PRODUCTIO

 

 

 

 

Distribuie articolul: