Anders Holch Povlsen, proprietarul miliardar al companiei ASOS, şi-a pierdut trei din cei patru copii în atentatele cu bombă din Sri Lanka, scrie gândul.info.

Familia proprietarului a mers într-o vizită de Paște în Sri-Lanka, iar o vacanță de familie s-a transformat într-o tragedie și o durere de nedescris. 4 zile în urmă, fiica mai mare a publicat ultima fotografie în care apar ceilalți copii ai săi.

„Din păcate, confirmăm informația. Sperăm că veți respecta viața privată a familiei”, au declarat reprezentanții lui Povlsen.

Potrivit AGORA.md, nu se știe care dintre copiii lui Povlsen – Agnes, Alma, Astrid și Alfred – au devenit victimele atacului.

Povlsen, în vârstă de 46 de ani şi Anne Storm Pedersen, sunt căsătoriţi de şase ani. Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca, după ce tatăl lui i-a predat ştafeta retailerului internaţional de haine Bestseller, pe când Anders avea doar 28 de ani.

Şapte atentate sinucigaşe s-au soldat cu 290 de morţi, în urma unor atacuri coordonate asupra a cinci hoteluri şi biserici din Sri Lanka, în ziua de duminică.

Printre victimele exploziilor au fost identificați 35 de străini. Aceștia sunt cetățeni din 9 state – SUA, Marea Britanie, Danemarca, China, Japonia, Pakistan, Maroc, India și Bangladesh.

Sursa: AGORA

Foto: Google.com, Instagram.com

Distribuie articolul: