Și pe ei i-a prins pandemia fără anunț. Aveau planuri mari, festivale de talie europeană la care trebuiau să ajungă și montări planificate, pe lângă multele spectacole pe care doreau să le aducă publicului. Actorii Teatrului Fără Nume nu s-au oprit însă, au continuat să repete prin platformele online, dar și să spere la vremuri normale, când publicul va reveni conștient și dornic în sălile de spectacole.

Am discutat într-un LIVE cu artiștii de la Teatrul fără Nume (Ginta Latină) despre ce proiecte frumoase au scos în pandemie: Nicu Țărnă și Vitalie Jacotă, actori și Mihai Țărnă, regizor șef.

Ca să spargă rutina, au lansat, împreună cu alți colegi din breaslă de la Moscova. E vorba despre Teatrul Vakhtangov, alături de care au creat un proiect video desăvârșit. Iată ce a ieșit în filmulețul „Fără vis nu există aripi…”:

Cea de-a doua colaborare artistică s-a întâmplat cu Teatrul „Marin Sorescu” de la Craiova. Iată mesajul celui de-al doilea video.

„Toți simțim chemarea luminii, dorința de a reveni în scenă, dar tot ce avem la moment, este o fereastră deschisă spre o lume închisă… Fără vis nu există aripi…”

Despre cea de-a treia realizare artistică v-am povestit într-un material aparte.

„Între două priviri de copil există o viață de artist”. O nouă colaborare inițiată de un grup de actori autohtoni (Video)