Pregătirea pentru sarcină durează mai mult, dar poate avea într-un final rezultate frumoase. Specialiștii în sănătatea reproductivă recomandă să urmezi o cură de 3 luni cu produsele ProFecund pentru femei. ProFecund stimulează fertilitatea femeilor și asigură acidul folic încă din perioada preconcepțională.

Organismul tău se supune zilnic situațiilor de stres acasă, la serviciu, în transportul public. Mai mult decât atât inhalezi doze mari de toxine, te expui la radiații, ai un mod de viață sedentar, nu te alimentezi sănătos și lista poate continua. De aceea, organismul are de suferit, iar ca rezultat poți avea probleme cauzate de infertilitate.

Cuplurile care își doresc un copil caută de obicei sfaturi despre ce pot face pentru a-și maximiza șansele. Pentru a ajuta la obținerea unei sarcini într-un timp mai scurt, precum și pentru a favoriza o sarcină sănătoasă, o naștere ușoară și un copil sănătos este recomandat un tratament pe o perioadă de 3 luni cu suplimentele ProFecund pentru femei.

Chiar și cea mai bună dietă nu conține toate substanțele nutritive de care ai nevoie pentru a-ți oferi cea mai bună șansă de a rămâne însărcinată. Astfel, ProFecund are numeroase beneficii pentru femei: reglează ciclul menstrual, stimulează ovulația, crescând astfel probabilitatea sarcinii; stimulează dorința; îmbunătățeste dinamica intimă a cuplului și reface echilibrul.

„Totodată, nu uita să susții partenerul, să îl încurajezi și să mizați pe înțelegerea și sprijinul fiecăruia pentru a menține un echilibru emoțional favorabil pentru a concepe copilașul mult dorit. Începe acum cura de 3 luni de stimulare a fertilității cu ProFecund pentru femei”, recomandă specialiștii Farmaciei Familiei.

Suplimentul este disponibil în rețeaua Farmacia Familiei. Pentru mai multe detalii, puteți apela la InfoLine (022) 780 780.

P

Distribuie articolul: