O surpriză… tănără şi savuroasă la #ROOFOFFLINE, ediția a III-a va fi prezenţa companiei „ATU Winery”. Lansată în anul 2016, aproximativ de un an comercializează vinuri, ba chiar şi a obţinut trei medalii pentru trei dintre produsele ei. În 2017 s-a întors cu două medalii de bronz şi una de argint de la ACW Vienna.

Victor Vutcariov este proprietarul „ATU Winery”. De la vârsta de 16 ani produce singur licori bahice fără a apela la ajutorul părinţilor. Cei care gustau din vinurile produse de tânăr aveau reacţii de laudă şi chiar de încurajare. E o pasiune transpusă mai apoi în studii de horticultură, iar acum într-o afacere emergentă cu un potenţial mare.

Dacă podgoriile se află în zona de centru a ţării, mai exact, în raionul Hânceşti, vinul se produce în capitală. Utilajele moderne, standardele internaţionale sunt criterii vitale pentru mersul activităţii în companie.

Soţia lui Victor, Vlada, spune că vinul mai întâi trebuie să fie cunoscut, găsit de client, de consumator. „Cam 60 la sută dintre cei care gustă pentru prima dată produsul nostru revin pentru ai redescoperi calităţile şi savoarea. Ne ghidăm după metoda germană şi austriacă de producere a vinului”, a menţionat Vlada.

Cu excepţia pieţei interne, vinurile „ATU Winery” se găsesc în Austria şi România, dar şi în comenzi private din ţări precum Germania sau Franţa.

La moment compania deţine un portofoliu de şapte vinuri şi se duc negocieri cu pieţele din China pentru exportul produselor „ATU Winery”.

Sloganul vinăriei, „The best of you is inside you”  este scris pe eticheta sticlelor pentru a evidenţia arta vinului şi mai ales, efortul colectivului „ATU Winery” de a oferi cele mai bune vinuri.

Pe 13 septembrie sunteţi aşteptaţi la ediţia a treia #ROOFOFLINE să aflaţi mai multe despre produsele „ATU Winery” şi, de ce nu, să simţiţi gustul unui vin urban! Accesul este GRATUIT, dar în limita locurilor disponibile – 300 la număr. Și nu uita să lași tocurile acasă!

Partenerul general al evenimentului – Kaufland Moldova. Partenerul vinăriilor emergente la #ROOFOFFLINE Emergent Business – Oficiul Național al Viei și Vinului (Wine of Moldova).