Așa cum este firesc, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez fac din relația lor o prioritate. Într-un articol publicat de revista Allure, cântăreața a vorbit despre cum a fost viața sa profesională și cea de familie după izbucnirea pandemiei de Covid-19 și a dezvăluit că împreună cu logodnicul ei a apelat la terapia de cuplu.

„Îmi lipsesc creativitatea și ritmul rapid. Dar Alex, că toată lumea, spunea: „Îmi convine. Îmi place să stau pe Zoom. Îmi convine să știu că am copiii aici și că tu ești aici tot timpul”. De fapt, a fost chiar bine”, a spus Lopez. „A trebuit să ne ocupăm de noi. Am făcut terapie. Cred că a fost de mare ajutor în relația noastră”, a adăugat ea.

Artista a mai spus că ea și Rodriguez au fost dezamăgiți că și-au amânat planurile de nuntă, când erau în plină fază de programare a unei ceremonii fastuoase, dar în cele din urmă au înțeles că aceasta a fost cea mai bună soluție.

„A fost mare tevatură. Făcusem planuri de luni și luni, urma să aibă loc peste hotare. Poate că nu era momentul potrivit. Începi să te gândești la toate lucrurile astea – cum trebuia să fie totul perfect, să fie un moment divin”, a mărturisit Jennifer Lopez.

Anularea nunții nu i-a împiedicat pe Jennifer Lopez și Alex Rodriguez să își manifeste iubirea de-a lungul anului trecut, scrie Harper’s Bazaar. Fostul fotbalist american a fost prezent alături de partenera lui la ultimele trei evenimente importante, printre care recitalul de la Super Bowl 2020, concertul de Anul Nou din Time Square și interpretarea de la ceremonia de învestire în funcție a președintelui Statelor Unite, Joe Biden, din ianuarie anul acesta.

Sursa

Distribuie articolul: