Au devenit virale fotografiile care ilustrează un bărbat foarte asemănător unui personaj atât de actual în preajma Crăciunului! Mai jos, veți afla că este model cu experiență deja de câteva decenii și că se consideră un „frate mai mic” al celebrului Santa Claus.

De fapt, Santa cu barbă albă, pe care îl veți admira în fotografiile ce urmează, se numește Paul Mason, este model, are 54 de ani și este originar din  Ipswich, Suffolk (Canada). Evident, are o talie trasă ca prin inel, este mai stilat decât originalul și poartă o vestimentație strict contemporană. De asemenea, Paul afișează o barbă mult mai ordonată decât „omologii” săi. Anume de asta este supranumit „Fashion Santa”.

Spun în fiecare iarnă că sunt fratele mai mic al lui Santa Claus, doar că sunt o versiune mai suplă a lui”, mărturisește modelul cu o experiență de 30 de ani în această industrie.

Zilele trecute, imaginea sa a reapărut în vizorul opiniei publice după ce fashion modelul a acceptat să devină imaginea unui Shopping Centre din Toronto. Nu în zadar ședința foto îl afișează purtând diverese articole de brand: Burberry, Givenchy ori Salvatore Ferragamo.

Paul este activ și în rețeaua Instagram, acolo este urmărit de peste 6000 de internauți.

Foto: Instagram, MarilynAgency.com

Distribuie articolul: