Se pare că zvonurile privind problemele în familia regală sunt adevărate. Cronicul familiei regale spune că William și Harry nu comunică timp de două luni. 

A trecut mai mult de jumătate de an de când Markle și Harry au refuzat titlurile regale, au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în SUA. Cuplul s-a stabilit în orașul natal al lui Meghan, Los Angeles, unde au reușit să cumpere și un conac. Indiferent de toate reușitele, cuplul încă nu a putut stabili relații bune cu familia regală. Autorii cărții despre Harry și Meghan susțin că frații nu au comunicat deja de două luni.

Foto: glamour.ru

„De când Harry s-a separat de familia sa, el și William au încetat practic să comunice. Nu s-au văzut de mult timp și s-au îndepărtat unul de altul. Le va lua mult timp pentru a construi relația din nou”, a spus autorul cărții, biograful Omid Scobie.

Potrivit acestuia, frații au încetat să vorbească după Summit-ul Sandringham din luna ianuarie. Această întâlnire a reunit membrii familiei regale pentru a discuta despre planurile lui Harry și Meghan și anume despre renunțarea la titlurile regale. Biograful scrie că decizia lui Harry de a începe o nouă viață cu Meghan, l-a supărat pe William, deoarece consideră că, făcând acest lucru, Harry a provocat daune grave imaginii familiei regale.

În cartea sa, Scobie a menționat  că Meghan nu comunică cu Kate Middleton, deși, acest lucru nu este surprinzător, deoarece ambele ducese nu au fost deosebit de prietenoase înainte. Biograful consideră că Markle este nemulțumită, deoarece Kate și William n-au susținut-o în timpul procesului de judecată cu Associated Newspapers.

Foto: glamour.ru

Mai devreme, un insider din familia regală a spus că relația dintre Harry și William s-a stricat complet, atunci când William l-a sfătuit pe fratele său să nu se grăbească cu nunta: „Harry a fost enervat. Unii au crezut că reacționează excesiv, dar întotdeauna a luat totul în serios”.

Sursă: glamour.ru