Meghan Markle și prințul Harry intenționează să își stabilească propriul premiu. Iată ce crede familia regală despre asta.

Potrivit mass-mediei occidentale, Meghan Markle și prințul Harry intenționează să își stabilească propriul premiu. Potrivit The Sun, cuplul va onora persoane, organizații caritabile și companii remarcabile pentru realizările lor în filantropie, educație, știință, literatură, mediu și sănătate mintală. Premiul va fi, de asemenea, deschis persoanelor publice care pledează pentru justiția rasială, egalitatea de gen și drepturile tinerilor.

Se spune că premiile vor fi acordate de fundația caritabilă Archewell împreună cu ordinele regale de cavalerie: Ordinul Bath și Ordinul Imperiului Britanic. Putem doar ghici ce părere are Regina Elisabeta despre acest lucru: membrii familiei regale au refuzat să comenteze.

Reamintim că în ianuarie al acestui an, Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani,  au renunțat la atribuțiile de membri a familiei regale și s-au mutat în patria lui Markle, în Statele Unite. Cuplul s-a stabilit în Santa Barbara, unde și-au procurat propria locuință. Recent, ei au semnat un contract cu Harry Walke, o agenție care organizează apariții publice pentru speakeri celebri. Cuplul și-a fondat propria companie de producție și a semnat un contract cu Netflix.

Sursă: glamour.ru