După ce ducii de Sussex au încheiat contract cu Netflix, cuplul nu mai are nevoie de suport financiar din partea Prințului Charles. Cuplul a întors 3 milioane de dolari pentru reparația conacului Frogmore, care au fost alocate din bugetul statului, ceea ce înseamnă că acum, cuplul nu va mai reveni în Marea Britanie. 

Conform unor date, contractul semnat cu Netflix ajunge la suma de 150 milioane de dolari. Conacul în care cuplul planifica să locuiască, va fi reparat din banii lor, doar că ei mai mult nu se vor întoarce acolo.

Un insider a menționat că soții nu vor mai avea nevoie de sprijinul financiar din partea prințului Charles. Mai devreme, el a ajutat soții să achite pentru serviciile de securitate, suma cărora a ajuns la 2,5 milioane de dolari. De asemenea, tot el i-a ajutat să procure conacul din Santa-Barbara.

Se pare că Harry și Meghan au devenit totalmente independeți și mai mult n-au nevoie de susținere, în special de financiară. Cronicii regali susțin că acesta e un pas important în viața lor, care înseamnă că nu vor mai reveni la viața inițială și în special, în familia regală.

„Marea Britanie este importantă pentru ei, dar consider că mai mult nu îi vom vedea în familia regală. Cea mai mare parte a timpului ei o vor petrece în SUA, iar când se va reînnoi conexiunea aeriană între SUA și Marea Britanie, soții vor vizita periodic rudele”, a povestit unul dintre cronicii regali.

Reamintim că soții au renunțat la titlurile regale și au părăsit Marea Britanie încă la începutul acestui an.

Sursă: glamour.ru