Se pare că Meghan și Harry își doresc să rupă legăturile definitiv cu familia regală. Cuplul a declarat că nu mai au nevoie de serviciile prestate de avocații companiei Harbottle and Lewis, care mulți ani deservește familia regală. Acum cuplul și-a angajat propriul avocat. 

Oare va fi un nou scandal în familia britanică? În special după ce cuplul a reziliat contractul cu firma ce îi apăra timp de mulți ani. Se spune că Meghan și Harry deja au găsit o nouă companie ce va avea grijă de toate obligațiunile juridice a fondului de caritate Archewelle, intitulat în cinstea fiului cuplului, Archie. Este vorba de compania Fieldfisher.

„Harry și Meghan voiau singuri să-și aleagă avocații, dar să nu folosească serviciile care apără interesele familiei regale. Ei își doresc independență și merg în propriul drum”, a menționat o sursă apropiată.

Sursă: glamour.ru

Indiferent de faptul că Meghan și Harry a rupt toate legăturile cu Harbottle and Lewis, ei nu vor reveni la modul de viață pe care îl aveau până acum. Reamintim că plecarea în SUA i-a întâmpinat cu anumite greutăți, inclusiv și cele financiare.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursă: glamour.ru