Prințul Harry și Meghan Markle au înființat o companie de producție și au semnat contract cu compania Netflix. Vă spunem ce filme și seriale vor lansa soții.

Vorbele că prințul Harry și Meghan Markle vor să se încerce în calitate de producători și să lanseze propriile seriale s-au dovedit a fi adevărate: cuplul și-a fondat propria companie de producție și a semnat un contract pe un termen de câțiva ani cu Netflix. Compania lui Harry și Meghan urmează să producă filme documentare și seriale, precum și filme de lung metraj, dar și programe pentru copii. Acestea vor fi lansate exclusiv pe platforma Netflix.

Foto: glamour.ru

„Ne vom concentra pe crearea conținutului care să informeze și să educe publicul. De asemenea, este important pentru noi, ca părinți tineri, să creăm content inspirațional pentru familii”, a spus cuplul.

Conform unor date, suma contractului lui Harry și Meghan cu Netflix a fost de aproximativ 100-150 de milioane de dolari. Nu este prima dată când soții (în special Meghan) colaborează cu serviciile de streaming. Primăvara trecută, serviciul de streaming Disney+ a lansat documentarul Elephant, vociferat de Markle. Veniturile au fost donate către „Elephants Without Borders”, o organizație din Botswana, dedicată menținerii vieții sălbatice și protejării animalelor de braconieri.

Foto: glamour.ru

De asemenea se vorbea despre faptul că Meghan Markle dorește să revină la cariera actoricească și să se filmeze în filme despre super eroi. Unii chiar spuneau că aceasta tinde să ajungă în compania Marvel, în calitate de actriță.

Sursă: glamour.ru