Prințul Harry și Meghan Markle au adus un omagiu prințesei Diana, plantând florile ei preferate „Nu-mă-uita”. Harry și-a amintit cum a fost ultima lui discuție la telefon cu mama sa și a explicat de ce își amintește de acea conversație cu un sentiment de rușine.

În ultima zi a lunii august, s-au împlinit 23 de ani de la moartea tragică a prințesei Diana, într-un accident auto. Pentru a o comemora pe mama sa, fiul cel mic al Dianei, Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au plantat „Nu-mă-uita” – florile preferate ale lui Lady Dee. Cuplul a plantat flori în grădina centrului educațional Assistance League din Los Angeles, care se preocupă de copiii din familii nevoiașe, de peste 100 de ani.

Foto: Instagram

Pentru întâlnirea cu copiii din centru, dar și pentru lucrul în grădină, Meghan a ales un look simplu și confortabil: blugi bleumarin, o cămașă J. Crew și balerini Roth. Potrivit unui martor ocular, lui Markle nu i-a fost frică să-și păteze mâinile și blugii, iar lui Harry i-a plăcut să se joace cu copiii. Cuplul le-a citit și povești.

Anterior, Harry și-a împărtășit amintirile referitor la ultima conversație cu mama sa. Când Diana l-a sunat pe micuțul Harry, el mereu era preocupat de jocuri cu verișorii săi la Castelul Balmoral din Scoția, unde își petrecea vacanța cu bunica și alte rude.

„Dacă aș fi știut că aceasta a fost ultima mea conversație cu mama, i-aș fi spus multe. Am o durere interioară care trebuie descărcată. Nu există nicio zi în care eu și William să nu ne dorim ca mama să fie cu noi. Ne întrebăm cum ar fi acum și ce rol social ar juca”, a recunoscut Harry.

Foto: glamour.ru

Reamintim că Harry avea doar 12 ani când a murit prințesa Diana. Potrivit acestuia, în adolescență, el a preferat să țină emoțiile în sine și să nu vorbească despre lucrurile dureroase, iar deja când a devenit adult, psihoterapia l-a ajutat să se împace cu pierderea.

Sursă: glamour.ru