Se pare că viaţa se aranjează frumos pentru Prinţul Harry în Los Angeles, dacă ar fi să judecăm după cel mai recent interviu cu acesta, acordat în timp ce se plimbă cu un autobuz turistic decapotat. Interviul i-a fost acordat vedetei TV James Corden, un prieten de-al Ducilor de Sussex, care a discutat cu Prinţul Harry în timpul plimbării.

Printre multele dezvăluiri făcute de Harry, se numără şi aceea că el nu consideră că nu-şi mai face datoria regală, ci doar că nu mai vrea să fie atât de vizibil precum un membru cu drepturi depline. Acesta susţine că decizia de a se muta în State este cea mai bună, căci presiunea pe care o simţea în Londra natală îi distrugea sănătatea mentală.

„Nu voi părăsi niciodată familia regală. Viaţa mea se va desfăşura în serviciul celorlalţi”, a mai spus Harry.

În plus, prinţul spune că ţine legătura cu bunicii lui, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, şi că aceştia folosesc aplicaţia Zoom pentru a-şi vedea nepotul şi strănepotul, pe Archie. „Ambii mei bunici ştiu să folosească Zoom. Am conversat aşa de câteva ori şi l-au văzut pe Archie alergând prin casă.”

În timpul interviului cu Harry, gazda TV a făcut un videocall şi cu Meghan, care a dezvăluit că îl strigă pe soţul ei cu apelativul Haz. Acest lucru s-a întâmplat atunci când James şi Harry au făcut o oprire la casa în care s-a filmat serialul Prinţul din Bel Air, lucru de care prinţul a profitat pentru a folosi toaleta.

Cât despre fiul lor care va împlini doi ani în mai, prinţul a declarat că are, deja, o personalitate extraordinară, este foarte agitat şi că spune trei sau patru cuvinte, primul lui cuvânt fiind…crocodil.

Întrebat cum arată o seară tipică în familia ducilor, Harry spune că începe cu pregătirea de culcare a lui Archie, după ce îi fac baie. „Apoi, coborâm în bucătărie, unde Meg ori găteşte ceva, ori comandă ceva de la restaurant. Apoi, urcăm la etaj, în dormitor, dăm drumul la televizor şi ne uităm ori la un game-show, ori la ceva de pe Netflix”, spune Harry, care susţine că îi place chiar şi serialul The Crown, cu şi despre familia lui.

Sursa

Distribuie articolul: