Prințul Harry a deschis cutia pandorei în interviul oferit pentru documentarul Harry & Meghan: An African Journey, Prințul a fost surprinzător de sincer când a recunoscut problemele care există între el şi fratele lui, William. 

„Ca fraţi, avem zile bune şi zile mai puţin bune”, şi-a început Prinţul Harry uimitoarea mărturisire. Disensiunile între cei doi fii ai regretatei Prinţese Diana au început în momentul în care Harry s-a logodit pe repede înainte cu Meghan Markle, iar William n-a fost întru totul de acord cu acest lucru. Şi, de-atunci, distanţarea dintre cei doi fraţi n-a făcut decât să se mărească.

Harry a continuat dezvăluirile uimitoare adăugând că, în calitate de membri ai familiei regale britanice, el şi fratele lui sunt supuşi câteodată la presiuni foarte mari, lucru care nu poate decât să aibă urmări. „Dar suntem fraţi şi întotdeauna vom fi fraţi, cu toate că suntem acum pe drumuri diferite în viaţă…”

„Dar cu sigurnaţă că-mi voi sprijini tot timpul fratele la fel de mult cum ştiu că şi el mă va sprijini pe mine”, a încercat acesta să îndulcească situaţia. „Totuşi, nu ne mai vedem acum atât de mult precum ne vedeam, pentru că suntem amândoi foarte ocupaţi. Dar ţin la el foarte mult şi majoritatea lucrurilor care se spun despre noi sunt exagerate sau chiar inventate. Ca fraţi, avem zile mai bine şi zile mai proaste”, a conchis Harry.

Se pare că prințul William a avut o reacţie la declaraţiile publice, pline de emoţie, ale fratelui său mai mic. Acesta îşi face griji cu privire la Harry, conform unei surse regale, şi speră ca fratele lui este bine. Mai mult, e de părere că o pauză de şase săptămâni de la obligaţiile regale ar fi mai mult decât necesară în cazul Ducilor de Sussex, având în vedere „starea fragilă” în care se află în momentul de faţă.

Sursa