Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles nu l-au mai văzut de mult timp pe nepotul Archie, mai exact de la începutul anului 2020. Acum sunt gata să traverseze oceanul pentru a-l revedea din nou.

Sursă: Woman.ru

Se spune că cei mai dezamăgiți de decizia Ducilor de Sussex de a părăsi Marea Britanie erau Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a, pentru că programul lor zilnic era supraîncărcat și nu puteau să acorde foarte mult timp micuțului Archie. În timpul pandemiei, Meghan și Harry țineau discuții video cu familia regală și le arătau mereu cât de mult a crescut noul membru.

Conform jurnaliștilor de la Woman’s Day, Prințul Charles și soția sa planifică o călătorie pentru a-și vedea nepotul. De asemenea, se presupune că aceștia doresc să-i convingă pe Harry și Meghan să se întoarcă în Marea Britanie.

Sursă: woman.ru

Un insider a menționat că Prințul Charles și soția sa sunt îngrijorați cu privire la viața cuplului în SUA, în special pe timp de pandemie, securitatea lor s-a înrăutățit și nici nu se poate compara cu cea din Marea Britanie.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: