Acum două săptămâni, soțul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Philip, a fost internat de urgență la spital. În timp ce sursele oficiale spun că totul este sub control și starea lui de sănătate este mai bună, alte surse vorbesc despre faptul că Ducele de Edinburg este tot mai slăbit. Recent, acesta a cerut o întrevedere cu fiul său, Prințul Charles, care potrivit martorilor, a plecat cu ochii în lacrimi de la spital.

Potrivit presei din Marea Britanie, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, rămâne internat în spitalul King Edward al VII-a, în care este tratat pentru o infecție.

Weekendul trecut, Prințul Charles i-a făcut o vizită de 30 de minute tatălui său, pentru o discuție urgentă, lucru dezvăluit de fostul secretar de presă al casei regale britanice, Dickie Arbiter. Cei doi ar fi discutat despre viitorul monarhiei.

Deși a încercat să ascundă faptul că este îngrijorat, Prințul Charles a fost fotografiat la ieșirea din spital cu ochii în lacrimi.

Sursa: Express.co.uk

Citește și:  Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta, a fost internat aseară în spital. Acesta este pus sub observație (Foto)