Mulți dintre noi au urmărit cu sufletul la gură parcursul femeii de afaceri, Olga Țăpordei, spre Everest. Pentru a-și realiza acest vis, moldoveanca a avut parte de o pregătire fizică intensă și investire în echipamentul necesar și nu doar, dar cel mai important lucru a fost desigur sprijinul persoanelor dragi. Soțul Olgăi a înțeles cât de mult înseamnă pentru ea această cale și i-a fost alături în aventura vieții. Femeia de afaceri a venit cu un mesaj de recunoștință pentru suportul partenerului său de viață.

În dimineața zilei de 23 mai, ora 5:00, Olga Țăpordei a devenit prima femeie din Republica Moldova care a cucerit Everestul. Anunțul a fost făcut de către soțul ei, Bogdan Ghieș. A doua zi, moldoveanca a reușit să publice prima fotografie din vârful lumii, adică de la 8848 metri înălțime, imagine în care arborează cu mândrie drapelul țării.

Ulterior, aceasta a venit cu un mesaj de recunoștință pentru toți cei care au contribuit la realizarea acestui vis și, în special, soțului său, care i-a fost alături în această aventură: „Postarea aceasta e despre Omul vieții mele și cel care m-a căutat, așteptat și în timp record, de când ne-am cunoscut, mi-a zis că, El știe că noi vom crea o familie și primul copil va fi o fată și o va chema Alexandra. A avut dreptate în tot. Are dreptate în tot și mă temperează așa cum nimeni niciodată nu o poate face. Primesc zeci de întrebări despre cum a reacționat la aventura vieții mele(de până acum😅).

Bogdan este un Om care știe ce înseamnă vise. Bogdan, este un Om care știe ce înseamnă scopuri. Bogdan este un Om care știe cum să muncească ca să le atingă și știu sigur că în domeniul lui, este cel mai bun! Și este un exemplu demn de urmat!”

Citește și: Olga Țăpordei – 12 lecții despre răbdare, însușite pe Everest!

„Mă uimește în fiecare zi, câtă dedicație, câtă perseverență, câtă dorință, de a se dezvolta în domeniul său și câtă profunzime poate avea un Om! Mă bucur că Alexandra, are cel mai fain Tată. Care i-a explicat ce înseamnă Everest, cât durează și că tot acest timp ei îl vor petrece împreună! Iar Mama, va veni peste 45 de zile, pentru că ea are un vis. Iar visurile trebuie realizate! Da, înțeleg că și-a făcut griji. E omenește!”, a mai adăugat Olga Țăpordei.

Echipa EA.md o felicită încă o dată pentru acest parcurs greu, dar care ne dă cea mai importantă lecție de viață: Visează și muncește pentru visul tău, deoarece nimic nu este imposibil!

Sursa: Instagram / Olga Țăpordei