Pe 1 mai, și-a celebrat ziua de naștere mama cântăreței Janna Friske. Olga Kopylova a împlinit 65 de ani și a petrecut această aniversare în compania celor mai apropiate rude. Din păcate, nu i-a putut fi alături și unicul nepot, pe care nu l-a văzut de mai bine de un an.

dsvOlga Kopylova a avut luni casa plină cu rude. Oaspeții s-au grăbit să ajungă la Balașiha cu daruri și flori, iar dorința de a aduce fericire pe chipul omagiatei le-a reușit.

Potrivit Nataliei – sora mai mică a Jannei Friske, aceasta a fost prima oară din ultimii câțiva ani când pe chipul mamei a apărut un zâmbet:

Mama e fericită; este prima zi, din ultimii 4 ani, când ea a zâmbit. Au venit nepoții de pe linia surorii sale. Suntem o familie mare și prietenoasă.

Iubita mea mamă, te felicit. Îți urez multă sănătate, răbdare. Îți promit că toate dorințele tale se vor realiza. Te iubesc”, se artă în mesajul Nataliei.

Fiica mai mică a omagiatei a împărtășit și dovezi foto de la aniversare. În poze lipsește Platon – unicul nepot al Olgăi Kopylova, pe care nu l-a văzut de mai bine de un an.

 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: