Pe data de 17 noiembrie, în Northampton, un oraș din  Marea Britanie a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Vino și primește atunci când dăruiești”, organizat de către voluntarii asociației MAD-Aid.

Scopul evenimentului a fost conectarea oamenilor de afacere din Republica Moldova, apoi din alte țări, pentru un schimb de experiență, pentru a învăța ceva nou și pentru a stabili legături de colaborare, după cum a menționat Veaceslav Neaga, organizatorul principal și voluntarul MAD-Aid.

La eveniment au participat oameni dornici de a cunoaște experiența împărtășită de oamenii de afaceri, originari din Republica Moldova, care au reușit să dezvolte o afacere în Marea Britanie. Ion Mereacre, Mihail Dicusar, Iurie Grigoraș și Gary Wagstaff au demonstrat prin exemplele lor că prin perseverență și dorință se pot realiza lucruri mari.
În cadrul evenimentului au fost adunați peste 2000 lire în urma vânzării biletelor, licitație și donațiilor. În acest mod, moldovenii din diasporă, demonstrează încă o dată, că oriunde nu ne-am afla, se poate avea succes și totodată putem contribui la dezvoltatea țării și baștinii de unde ne-am pornit.

„Pentru mine este ceva frumos să văd că evenimentul a ajuns și la a doua ediție și conștientizăm că putem oferi ceva util moldovenilor care doresc să contribuie la proiectele MAD-Aid. Și evenimentul din Londra, care a avut loc în martie, și cel de sâmbătă din Northampton a oferit participanților o zi în care să se încarce cu multă energie pozitivă și cu experiență. Un mare mulțumesc, desigur, speackerilor care în programul lor încărcat, au găsit timp pentru MAD-Aid și pentru moldoveni”, menționează fondatoarea MAD-Aid, Victoria Dunford.

Distribuie articolul: