Acum câteva zile actrița Sophie Turner și soțul acesteia, Joe Jonas, au devenit pentru prima oară părinți. Primele informații despre cum cei doi se descurcă în calitate de mamă și tată au ajuns deja în mediul online. Mai multe detalii, vezi mai jos.

Sophie și micuța Willa se pare că au ajuns deja acasă și se descurcă perfect. Cei din mediul apropiat vedetelor susțin că Sophie și Joe se descurcă de minune și sunt foarte responsabili în privința noului rol de părinți.

„Sunt deja acasă, iar Joe este implicat activ în toate. Vrea să facă tot ce-i stă în puteri, îi place mult să fie alături de copil și să o ajute pe Sophie în toate”, spun insiderii.

Pe lângă acestea, cei din cercul apropiat al cuplului spun că cei doi sunt foarte entuziasmați și le expediază fotografii cu micuța Willa prietenilor săi, sau chiar îi sună ca să le-o arate.

„Toți sunt foarte ferciți pentru ei.”

Cea mai curioasă informație care circulă în mediul online este despre cum cei doi s-au decis să-i pună fetiței numele Willa.

„Willa nu este un nume ce provine din familie sau semnifică ceva, Joe și Sophie au ales acest nume nu cu mult timp înainte de nașterea copilului”, povestesc cei apropiați.

Amintim că Sophie Turner și Joe Jonas sunt împreună din anul 2016. În anul 2017 cei doi s-au logodit și au organizat o nuntă în Las Vegas, iar peste o lună au mai organizat încă una în Franța. În luna februarie 2020 s-a aflat că Sophie este în așteptarea primului copil.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: