Pe data de 15 mai, interpreta Ariana Grande, s-a căsătorit în secret cu iubitul ei Dalton Gomez. Cei doi nu au făcut public acest eveniment și abia ieri au publicat primele fotografii de la ceremonia secretă.

Citește și: Ariana Grande s-a căsătorit în secret: „A fost o nuntă mică și intimă”

Ariana a optat pentru o rochie de mireasă din atlas, simplă, dreaptă pe corp, cu spatele gol și a ales un voal cu o mică fundiță. Rochia a fost creată de designera Vera Wang special pentru artistă, că să-i contureze formele perfecte.

„Pentru o muză cu adevărat magică! A fost o călătorie și o experiență incredibilă pentru toată echipa Vera Wang. Pentru noi a fost o bucurie și o onoare! Vouă, tinerilor însurăței, vă dorim cât mai multe momente pline de fericire în viață”, a scris creatoarea.

Interpreta și-a completat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante și perle Lorraine Schwartz, care s-au potrivit foarte bine și cu brățara din perle.

Este de remarcat și faptul că Ariana a decis să-și ascundă câteva tatuaje de pe corp, cu ajutorul unui fond de ten, ca de exemplu: fluturele și un citat de pe mână stângă.

Fanii și prietenii apropiați ai vedetei au lăsat mii de mesaje sub fotografiile de la nuntă, Donatella Versace a scris: „Felicitări Ariana!”; Angel Merino: „…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!”; au lăsat mesaje de felicitare și Hailey Biber, Khloe Kardashian, Jennifer Garner, Bella Hadid și mulți alții.

Foto: Instagram/ Ariana Grande