Vine școala cu pași grăbiți! Indiferent câți ani am avea, dacă avem sau ba copii care merg la școală, în amintire vin fără să vrem amintirile legate de prima zi la lecții sau de prima învățătoare. Stați așa, dar vinieta cu fundițe mari cât capul, pe care scria #Primameaînvățătoare o mai păstrați? Noi vă provocăm să răscoliți arhiva!

Până pe 5 octombrie, când vom marca ziua Profesorilor, Învățătorilor și Educatorilor, vă îndemnăm să ne scrieți, la [email protected], povestea voastră legată de primii dascăli. Spuneți-ne ce amintiri vă leagă de prima zi de școală, prin ce v-a marcat prima învățătoare sau învățător, sau orice profesor din școală care, într-un fel anume, v-a schimbat viața sau atitudinea. Dar poate cel mai important, răscoliți prin poze și haideți să arătăm noii generații cum erau amintirile de școală în anii `90, `80, `70, `60 sau oricând ați mers voi în clasa întâi.

Din amintirile voastre vom face povești demne de publicat pe EA.md, cu imagini de arhivă și cu multă admirație pentru dascălii care au stat la bazele formării noastre ca personalitate. Dacă aveți și momente mai triste sau care le doriți îmbunătățite pentru generațiile ce vin, credem că merită să le trecem în revistă – ele fac parte din acest tablou! Mai povestiți-ne și cum vă doriți să fie prima experiență școlară a copiilor voștri sau prin ce s-a schimbat ea, dacă aveți deja școlari – vom aprecia călătoria în timp.