Astăzi a avut loc prima repetiţie a formației Sunstroke Project pe scena de la Kiev, Ucraina. Reprezentanta țării noastre a interpretat piesa „Hey Mamma”, cu care va evolua pe 9 mai în prima semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2017, transmite Agora.

Astăzi are loc a doua zi de repetiţii pentru Eurovision 2017. Concurenții au prima lor șansă să urce pe scena de la Kiev și să-și perfecționeze show-ul pentru semifinale. Printre participanţii se numără și formația Sunstroke Project care va reprezenta Republica Moldova la competiţie cu piesa „Hey Mamma”.

La prima repetiție, toți băieții de la Sunstroke Project au purtat costumele de culori diferite și au fost însoțiți pe scenă de trei fete. Fetele la rândul lor, de la începutul cântecului au purtat mini-rochii de culoare alb-negru, iar la finalul piesei, printr-o mișcare spectaculoasă, le-au transformat în rochii de mireasă.

hey mama sustroke

Fundalul LED al scenei este realizat în forme geometrice de culori albe și negre care în timpul refrenelor și a solo-ului de saxofon încep să se miște mai repede pentru a crea un efect de multiplicare. Coregrafia rămâne aceeași ca și în finala națională, simplă, dar eficientă.

„Suntem bucuroși că am venit aici. Astăzi abia totul a început pentru noi. Avem cele mai bune așteptări de la concurs. În 2010 am participat în colaborare cu Olia Tira. De această dată însă vom avea o prestație de sine stătătoare”, a declarat Serghei Ialovițchii înainte de a începe repetiția.

Sursa: AGORA.md

Distribuie articolul: