Xenia Deli a născut la sfârșitul lunii iunie și la doar câteva zile micuța Anastasia, a avut parte de prima sa ședință foto. Deși modelul nu a postat poze pe pagina sa de Instagram, noi am făcut rost de o fotografie.

Modelul continuă să-și țină în suspans prietenii virtuali și, deși, i-a organizat o sesiune foto micuței încă pe 1 august, pe care a vegheat-o îndeaproape atât ea, cat și soțul său Ossama, Xenia se pare că încă nu dorește să publice poze cu fetița.

Totuși, noi am făcut rost de o fotografie postată de fotograful bebelușilor la care a apelat cuplul și suntem aproape siguri că în poză este Anastasia. Deși, acesta nu i-a dat tag Xeniei, analizând imaginea de mai jos, presupunem că este vorba despre fetița ei. Un alt argument ar fi decorul, care pare același pe care l-am văzut în Poveștile de pe Instagram, postate de Xenia.

Este vorba despre aceeași ladă și podea din lemn, iar analizând portofoliul fotografului, observăm că acesta nu obișnuiește să creeze același background pentru bebeluși. Iată ce comentariu a scris la această imagine: „Ador faptul că am renunțat la obișnuitul roz pentru această mică prințesă. Mama ei este Regina Culorilor, așa că, optând pentru această paletă de nuanțe, a fost mai mult decât distractiv!”

Chiar dacă fetița poartă alte hăinuțe, presupunem că aceasta, la fel ca mama sa, a schimbat mai multe ținute. Pentru că așa au loc ședințele foto!

Pe lângă toate astea, nu vă pare că micuța seamănă enorm cu tatăl său?

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Xenia Deli a născut! Modelul basarabean i-a organizat o şedință foto fetiței sale