Acum un an, în presa rusă vehiculau intens zvonuri precum că actrița Anastasia Zavorotniuk ar fi fost diagnosticată cu o tumoare malignă pe creier. După un timp, rudele și prietenii actriței au confirmat că actrița este bolnavă, dar nu au specificat diagnosticul Anastasiei. Din acel moment, actrița practic nu a mai luat legătura cu fanii ei. Ieri, însă, Anastasia, pentru prima dată după o lungă perioadă de timp, a publicat o nouă postare pe pagina sa de Instagram.

Cu ocazia celebrării a celei de-a 12-a aniversare a nunții sale cu Peter Chernyshev, pe pagina de Instagram a Anastasiei a apărut o nouă postare. Actrița a publicat pe pagina sa de Instagram niște picturi pe care le-a primit cu această ocazie de la fiica lor, Mila.

 „Cadoul de la fiică cu ocazia celei de-a 12-a aniversări a nunții noatre. Pur și simplu cea mai bună operă de artă”, a scris Anastasia în postare, cuvinte alături de care a publicat desenele dăruite de Mila.

Cu o zi înainte, pe pagina de Instagram creată de familia și prietenii lui Zavorotniuk a mai apărut o postare. În cadrul acesteia s-a publicat o fotografie de arhivă a cuplului, care a fost însoțită de cuvinte emoționante.

 „Astăzi Nastya și Peter sărbătoresc cea de-a 12-a aniversare a nunții! Este de neprețuit să întâlnești o persoană care își va împărtăși complet viața cu tine, indiferent de încercările pe care le pune soarta în cale. Ultimele circumstanțe v-au făcut să vă schimbați complet modul de viață, obiceiurile, gândurile, aspirațiile. Este atât de important să vă vedem cum în această situație ați devenit și mai dragi și mai necesari unul altuia. Iubirea voastră este cea mai mare forță de sprijin, un adevărat cadou pe care amândoi îl meritați. Fie ca ea să aibă grijă de voi din nou și din nou și să vă treacă de toate relele, să vă aducă mai multe momente calde, luminoase, vesele. Vrem cu adevărat să vă vedem cei mai fericiți. Vă iubim, sărbători fericite!”

La moment, mai multe detalii despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotniuk nu se cunosc, dar toți se roagă pentru binele și însănătoșirea îndrăgitei actrițe.

Sursa: Spletnik.ru