Prima dragoste mare a superbei Jennifer Lopez a fost David Cruz, bărbat cu care a fost împreună timp de 10 ani. Acesta a decedat la Mount Sinai West Hospital din Manhattan, notează Okmagazine.ro.

Au fost împreună aproape 10 ani, iar el a fost prima ei iubire. S-au cunoscut pe când ea avea 15 ani şi era o anonimă. S-au iubit şi au crescut împreună, iar David a susţinut-o pe Jennifer în tot ceea ce şi-a dorit să realizeze.

Dar, de la un anumit punct, ambiţiile lui J.Lo deveniseră prea mari, iar cei doi ajunseseră să-şi dorească lucruri diferite de la viaţă şi să-şi vadă viitorul diferit, în ciuda sentimentelor puternice care îi legau. Astfel, în 1995, relaţia lor s-a destrămat, pe măsură ce faima lui J.Lo creştea.

David suferea de o boală cardiacă ce i-a provocat decesul. Pierderea lui este o lovitură grea pentru Jennifer cu atât mai mult cu cât cei doi rămăseseră prieteni buni după ce puseseră punct relaţiei. „David este omul care mă cunoaşte cel mai bine. Am atâtea amintiri cu el. Am crescut împreună”, spunea J.Lo despre el.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: