Archie împlinește astăzi un anișor. Copilul lui Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost felicitat de membrii familiei regale, toți așteptând fotografia aniversară, publicarea acesteia devenind un gest tradițional respectat de membrii Familiei Regale.

Astăzi este sărbătorit micuțul Archie, iar membrii Familiei Regale au fost foarte matinali și au publicat câte o fotografie de anul trecut, făcută în ziua creștinării acestuia. Toate postările au inclus mesaje de „La mulți ani” pentru Archie.

Ducii de Cambridge au distribuit o imagine în care apar alături de părinții lui Archie, bunicii micuțului și desigur Regina Elisabeta: „Îi dorim la mulți ani fericiți lui Archie!”.

Pe pagina oficială a Casei Regale, adică pagina Reginei Elisabeta a II-a, a fost publicată fotografia însoțită de mesajul: „La mulți ani lui Archie Mountbatten-Windsor care își sărbătorește prima aniversare!”

Cea mai emoționantă fotografie și mesaj de felicitare a venit din partea Prințului Charles, adică bunicul omagiatului: „La mulți ani fericiți lui Archie, care face un an astăzi. Imaginea cu Archie și bunicul său a fost făcută după botezul acestuia, în iulie 2019”.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor(aceste nume fiind moștenite de la tatăl, bunelul și străbunica sa) s-a născut pe 6 mai 2019 și este cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, fiind al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.