Vedeta TV și prietenul surorilor Kardashian, Jonathan Cheban, a fost jefuit zilele trecute. Acesta și mama sa au fost amenințați cu o armă.

Bunul prieten al lui Kim Kardashian, Jonathan Cheban, a fost jefuit la weekendul trecut în New Jersey. Incidentul s-a petrecut într-un cartier liniștit din suburbia de lux Englewood Cliffs, duminică seară, în timp ce vedeta Keeping Up With The Kardashains era împreună cu un prieten și mama sa.

La un moment dat, spre capul mamei sale, Galina, a fost îndreptată o armă, ca mai apoi tâlharul să-i sustragă ceasul Richard Mille, de 250.000 de dolari, a confirmat luni vedeta cu origini moldovenești pentru DailyMail.com. „A fost înspăimântător, vreau ca tipii să fie prinși, a spus Cheban în exclusivitate pentru DailyMail.com.

„Erau doi bărbați înarmați. A fost înspăimântător. S-a întâmplat aseară la 8:30 la apusul soarelui”, a dezvăluit pe 3 august bărbatul. Luni acesta a mers la poliție pentru a oferi detalii și a reda chipul infractorilor și a crea portretul-robot al acestora.

Jonathan Cheban este o vedetă TV din  SUA, prieten bun cu surorile Kardashian, fost publicist, specialist în relații publice și om de afaceri, a apărut în mai multe reality show-uri și chiar într-un film. Este originar din Republica Moldova și are 46 de ani. Familia sa a emigrat în SUA pe când acesta era copil, mama sa a fost agent imobiliar, iar tatăl său a avut o afacere cu diamante.

Nu se știe exact când Kim și Jonathan au devenit prieteni, dar se vorbește de aproape două decenii.

Sursa: Dailymail.co.uk