Scandal mediatic, după ce prezentatorul emisiunii „Bitva Extrasensov”, iluzionistul Serghei Safronov a cerut mită de la participanta Alina Verdish, lucru care a dus la concedierea acestuia după 13 ani de emisiune. Femeia a publicat câteva videouri cu dovezi, foto și înregistrări telefonice pentru a-l demasca pe acesta.

Alina Verdish a adunat o serie de dovezi care dezvăluie în detaliu activitățile din culise ale lui Serghei Safronov. Ajutorul iluzionistului nu a fost ieftin: pentru testul „Ecranului” – 600 de mii de ruble (n.r. – aproximativ 8000 de dolari), pentru „Portbagaj” – 900 de mii (n.r. – aprox. 12 000 de dolari). Prezentatorul a estimat fiecare etapă ulterioară la 200 de mii de ruble (n.r. – puțin peste 2 500 de dolari) și i-a promis participantei că o va conduce până la final …”.

„Prezentatorul Serghei Safronov a fost înlăturat de la filmările emisiunii „Bitva Ekstrasensov”, în legătură cu o încercare de a înșela echipa proiectului, dând un indiciu unuia dintre participanții la testele de calificare și care ulterior nu a ajuns în componența sezonului 21”, au anunțat oficial reprezentanții canalului TNT.

Totuși rămâne întrebarea, câți dintre participanții în cadrul proiectului, de-a lungul anilor, au ajuns la final datorită indiciilor de acest gen?

Urmăriți mai jos, unul dintre filmulețele publicate de Alina Verdish în care prezintă înregistrări audio și imagini cu convorbirile pe care le-a avut cu Serghei Safronov.

Citește și: Finalista „Bitva Extrasensov” a suferit 298 de operații. Nikol Kuznetsova: „Fără ele nu pot nici să respir” (Foto)

Distribuie articolul: