Clarvăzătoare de origine estoniană, participantă la trei ediții a show-ului „Bitva Extrasensov” a devenit mămică pentru prima oară la 29 de ani. Tânăra mămică și-a anunțat prietenii virtuali abia peste două luni de la naștere.

Vrăjitoarea de la controversatul show „Bitva Ekstrasensov” a născut aproximativ două luni în urmă primul său copil, dar și-a anunțat prietenii virtuali abia zilele trecute. Atât ea, cât și partenerul său, tâmplarul norvegian Mark Alexander Hansen sunt în culmea fericirii. Proaspeții părinți și-au numit fiul Kayus-William Hansen.

„Nașterea unui copil este în primul rând nașterea unei mame. Până la naștere era doar femeie, dar nu Mamă. Acum, pe dreptate mă pot numi Mamă și acest lucru este o parte a dezvoltării mele atât spirituale, cât și fizice. Deși fiul meu are aproape două luni, pe plan energetic îl cunosc și îl simt toată viața mea. Momentul în care l-am strâns la piept dragostea s-a întipărit în inima mea, așa cum s-a întâmplat atunci când l-am întâlnit pe Tatăl său. Sarcina și nașterea au trecut ca o clipă, o clipă de fericire. Suntem împreună, suntem o familie. Bine ai venit pe lume Kayus-William Hansen. Tu ești miracolul meu. Te iubesc!”, și-a comentat postarea Merilyn Kerro.

Vrăjitoarea estoniană a participat la controversatul show tocmai de trei ori, în sezoanele 14, 16, 17, reușind de fiecare dată să ajungă în finală.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Marilyn Kerro a ratat pentru a treia oară victoria la „Bitva Ekstrasensov” (VIDEO)