Vedeta TV urmează să devină în curând tătic pentru prima oară. Provocat de soția sa, acesta a acceptat să trăiască viața unei gravide pentru o zi. Acum, cu siguranță, va înețelege de ce gravidele oftează sau se țin mereu de burtică.

Pentru aceasta, Dani Oțil a cumpărat un pepene roșu de 11 kilograme, pe care și l-a prins bine de corp cu folie alimentară. Soția sa, Gabriela Prisăcariu, însărcinată în opt luni, a devenit operatorul acestuia și l-a filmat în timp ce făcea lucruri obișnuite prin casă: de la ridicarea telecomenzii de pe podea și până la încălțat, bărbatul a simțit pe propria piele greutatea unui bebeluș în burtică.

„O zi normală cu o burtă anormală

Mai mult de atât, bărbatul a continuat să poarte „burtica de gravidă” pe parcursul întregii zile. Astfel, Dani a fost la tuns, oferindu-le stiliștilor un motiv în plus de a se amuza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

De asemenea, acesta nu a putut rata ședința de sport, așa că a mers la sala de forță, cu „burta înainte”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Acesta și-a plimbat „burtica” și la filmările emisiunii pe care o moderează, așa că a avut parte de o adevărată experiență, cam grea, dar cu de toate.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, însărcinată în 32 de săptămâni, sunt în așteptarea primului lor copil, un băiețel.

Sursa: Facebook / Instagram Dani Oțil

Citește și: Prezentatorul Dani Oțil s-a căsătorit! Trebuie să vezi cât de frumoși au fost mirii (Foto)

Distribuie articolul: