Dani Oțil și iubita sa Gabriela s-au căsătorit. Cei doi urmează să devină în curând părinți și au făcut pasul cel mare. Mirii au postat primele  imagini pe rețelele sociale, iar prietenii apropiați le-au fost alături, scrie viva.ro

Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie albă, spectaculoasă, în timp de Dani a îmbrăcat un costum într-o nuanță nude, la care a asortat pantofi în ton și o cămașă albă. Cea care i-a devenit astăzi soție le-a împărtășit fanilor și inelul pe care l-a purtat în momentul în care și-a unit destinul cu tatăl copilului ei. Vedeta a purtat un inel masiv, în formă de fluture.

La eveniment au fost prezente mai multe vedete, prieteni apropiați ai cuplului. Nicolai Tand, prietenul apropiat a lui Dani Oțil, nu a lipsit de la nuntă. La fel și echipa de la Neața: Răzvan Simion, Raluca Olaru și Florin Ristei.

Dabi Oțil a dat de înțeles la începutul lunii că el și logodnica lui se pregătesc de căsătorie, întrucât a vorbit despre formalitățile necesare.

Gabriela și Dani și-au anunțat relația în anul 2019, iar în vara anului trecut au împlinit doi ani de relație: „La mulți ani! Ești bucuros?, i-a spus blondina iubitului ei în iunie 2020. În stilul caracteristic plin de umor, Dani spune: „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație, a răspuns prezentatorul, râzând.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: