Prezentatoarea de Radio Doina Danielean se face vloggeriță. Moderatoarea lansează, la 15 ani de când face radio, un vlog despre viața de dincolo de microfon, de dincolo de rețele și invitații pe care îi are săptămânal la emisiunile ei. Iată cine sunt primii protagoniști ai vlogului Doinei, lansat pe 7 Ianuarie 2020.

Doina și-a propus să aducă urmăritorilor ei din mediul online oamenii interesanți, pasionați de muzică popupară, promotori ai folclorului, și nu doar. Pe lângă invitații de la radio, prezentatoarea cu 15 ani de experiență în lumea radioului va aduce în mediul online secretele meseriei, ce se ascunde după o voce de radio și după microfonul din studioul Radio Plai, acolo unde o puteți asculta zi de zi.

Protagoniștii primului video realizat de Doina și echipa ei sunt cei din familia Valuță, adevărați iubitori și promotori ai muzicii, interpreți din generație în generație. Iată ce a discutat Doina cu ei și ce alte secrete din lumea radio dezvăluie prezentatoarea la prima ediție a vlogului său.