Cu siguranță deja au auzit cu toții despre protestul Marinei Ovsyannikova de la Pervîi Kanal, pentru că în aceste zile subiectul a fost pe larg comentat. Iar în ciuda faptului că Instagramul a fost restricționat în Rusia de luni, 14 martie, mulți utilizatori încă pot să-l folosească; astfel, și prezentatoarea buletinului de știri de la Pervîi Canal, Ekaterina Andreeva, a reușit să comenteze protestul din prime-time pe Stories. 

Jurnalista a vorbit mai mult despre reacția pe care a avut-o, nu și despre mesajul contra războiului, transmis de colega ei, Marina Ovsyannikova. 

„V-am spus, fii ca stânca, ce nu s-ar întâmpla. De unde am așa putere? Am avut nevoie de ea astăzi. Din yoga”, le-a spus Andreeva urmăritorilor. Totuși, doar peste câteva ore videourile de pe profilul jurnalistei au fost șterse. Videourile le găsești pe aici!

Amintim că în seara zilei de 14 martie, buletinul de știri de la Pervîi Canal a fost întrerupt de Marina Ovsyannikova, una dintre angajatele postului de televiziune. Ea a intrat în direct cât Andreeva citea știrile, ținând în mâini o pancartă cu mesaje despre dezinformarea care are loc actualmente în Rusia, pe timp de război. În câteva secunde, regia a trecut la un reportaj, iar colega moderatoarei a fost reținută.

Citește și: Decis! Marina Ovsyannikova, angajată a Pervîi Kanal, a fost amendată cu 30.000 de ruble. Iată care este motivul

După ce avocații au căutat-o pe jurnalistă toată noaptea pe la inspectoratele de Poliție din Moscova, în după-amiaza zilei de marți s-a aflat că Ovsyannikova a ajuns în fața instanței, fiind acuzată de organizarea unei manifestații publice neautorizate.

Sursa: realitatea.md

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: