Zdob și Zdub alături de Frații Advahov au făcut furori, ieri, în data de 10 mai, pe scena Eurovision de la Torino. Ei au reușind să intre în marea finală, care se va desfășura pe 14 mai. Cu toate acestea mica lor victorie nu se oprește aici. 

Se pare că prestația artiștilor noștri este vizualizată de mai multe ori. Potrivit Noi.md, video-ul de pe Youtube intră în top 3 cele mai vizualizate momente din prima semifinală a Eurovision Song Contest 2022. 

Filmulețul încărcat pe YouTube a reușit să acumuleze până la această oră peste 550.000. Pe locul doi, după numărul de vizualizări acumulate pe YouTube, se clasează reprezentanții Albaniei, Ronela Hajati, cu piesa „Sekret”, moment ce a adunat aproape 683 mii de vizualizări. 

Cel mai urmărit moment din cadrul primei semifinale a Eurovision este prestația reprezentanților Ucrainei, Kalush Orchestra, care au adus în scenă melodia „Stefania”, acumulând deja peste 895.000 de vizualizări.

Mai jos găsești videourile!

Zdob şi Zdub & Advahov Brothers – Trenulețul

Ronela Hajati – Sekret

Kalush Orchestra – Stefania

Sursa: Noi.md

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: