Smiley și Gina nu vor să își afișeze relația, dar nu mai este pentru nimeni un secret că sunt împreună și asta mai ales după ce au fost surprinși de paparazzi în aeroport. 

Se speculase la un moment dat în presă, cum că între Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu ar fi fost ceva mai mult decât o simplă prietenie, ba mai mult se făceau glume pe baza unei posibile nunți între cei doi. Prea târziu… pentru că Smiley i-a „furat-o” pe Gina Pistol lui Scărlătescu.

Recent se scria în presa de peste Prut că cei doi s-au despărțit, dar nimic mai fals. Prietenul Ginei, șef Scărlătescu a fost luat la întrebări de un reporter Viva.ro și potrivit spuselor sale, Gina Pistol este foarte fericită alături de Smiley. Mai mult, cântărețul și chef-ul s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine.

„Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc. Dacă aș naufragia cu ea pe o insulă asta e… Nu, nu se pune problema. Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important. Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Smiley se bucură ca un copil. Vezi cum și-a surprins Gina Pistol iubitul de ziua lui (Foto)

 

 

 

Distribuie articolul: