Mai mulți reprezentanți ai mass-mediei din Occident au vorbit despre faptul că Tom Hardy va deveni noul interpret al rolului celebrului agent 007.

Actor Tom Hardy arrives at the premiere of “The Revenant” held at the TCL Chinese Theater in Hollywood. (Photo by Frank Trapper/Corbis via Getty Images)

Potrivit The Vulcan Reporter, lui Hardy i s-a oferit rolul în iunie, după un casting de succes. Cu toate acestea, confirmarea oficială ar trebui să vină abia la sfârșitul anului 2020, începutul anului 2021, după lansarea serialului „No Time to Die”. Premiera celui de-al 25-lea film trebuia să aibă loc în primăvara anului 2020, dar a fost amânată pentru luna noiembrie, din cauza pandemiei create de coronavirus.

Tom Hardy nu a ascuns că ar dori să devină următorul agent, dar a preferat să nu discute despre asta, având frica să nu rateze șansa: „Avem o superstiție în mediul actoricesc că, dacă vorbești deschis despre asta, renunți automat la cursă”, a spus el în interviul oferit pentru Daily Beast.

Reamintim că Tom Hardy, în vârstă de 43 de ani, a devenit popular după lansarea filmului „Stewart: Past Life”. De asemenea, actorul britanic este cunoscut pentru colaborarea sa cu regizorul Christopher Nolan. Hardy a interpretat mai multe roluri în filmele lui Nolan, de exemplu „Dunkirk”, „Inception” și „The Dark Knight Rises”.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: