După zvonuri îndelungate în privința actorilor care vor apărea în noul film James Bond, a fost, în sfârșit, dezvăluit personajul principal.

După mai multe luni în care s-a speculat că Idris Elba va fi cel care îl va înlocui pe Daniel Craig, fanii au avut parte de o adevărată surpriză. Lashana Lynch va interpreta rolul agentului 007 în noul film Bond 25, potrivit publicației Independent. Filmul va prezenta pensionarea lui James Bond (Daniel Craig) din MI6 și înlocuirea lui cu noul agent 007, Lashana Lynch, menționează revista elle.ro.

„Este o scenă importantă la începutul filmului unde M (interpretat de Ralph Fiennes) spune: „Intră 007″, și apare Lashana care este o femeie frumoasă, de culoare. Este un moment care te lasă cu gura deschisă. Bond este tot Bond dar a fost înlocuit ca 007 de această femeie incredibilă”, le-a spus o sursă celor de la Daily Mail.

Lashana este familiară cu audiența Marvel, în urma rolului său din Captain Marvel, Maria Rambeau, în care a jucat alături de Brie Larson. Actrița este prima femeie și prima actriță de culoare care obține rolul principal în franciza James Bond. Bond 25 va avea premiera la începutul lunii aprilie, anul viitor, și va fi regizat de Cary Joji Fukunaga și scris de Phoebe Waller-Bridge.

SURSA