Jennifer Lopez și  Alex Rodriguez erau logodiți de doi ani și chiar dacă au amânant nunta două din cauza pandemiei, toți ne- așteptat că cei doi totuși să ajungă în fața altarului. Din păcate astăzi presa americană vuiește cu o veste tristă. Se pare că celebrul cuplu s-au despărțit. Informația a fost confirmată de oameni din anturajul cuplului. 

Vestea vine la scurt timp după zvonurile conform cărora sportivul, fost jucător la Yankees, ar fi înșelat-o pe divă cu o tânără vedetă de reality show.

Acesta ar fi Madison LeCroy. Luna trecută, femeia a declarat pentru Page Six că „el nu și-a înșelat niciodată logodnica fizic, cu mine”.

O sursă a declarat pentru publicația People: „Ne așteptam de mult timp să se întâmple asta. Ei sunt prinși în lumilor lor orientate spre business așa că nu este o despărțire simplă. Le-a luat mult timp să se gândească doar cum să separe lucrurile”. 

Deși nici Jennifer Lopez, nici Alex Rodriguez nu au comentat pe marginea despărțirii lor, amândoi au postat pe social media imagini care lasă loc de interpretări.

Astfel, Jennifer Lopez a publicat o imagine rară cu ea și Marc Anthony, fostul soț, care o îmbrățișează pe Emme, fiica lor. Lopez a scris în completarea imaginii: „Când ești tristă, dar mami și tati sunt cu tine. Te iubesc! Sunt mândră de tine”. 

De asemenea, A Rod a postat o fotografie cu el pe un iaht, în Miami, la care a comentat: „Nu mă luați în seamă. Îmi fac un selfie pe iaht. Voi ce planuri de weekend aveți?”. Acesta nu era, evident, singur, pentru că altcineva i-a făcut poza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Cât despre tânara  cu care Rodriguez ar fi avut o aventură… acesta ar fi Madison LeCroy. Luna trecută, aceasta a declarat pentru Page Six că „el nu și-a înșelat niciodată logodnica fizic, cu mine”.

Așteptăm totuși declarațiile lor oficiale.

 

Distribuie articolul: