Mi se plângea recent o amică despre cât de anevoioasă a fost procedura de acordare a unui credit bancar și cât de multe certificate și aprobări i-au trebuit. Aflăm azi că procedura de solicitare a unui credit a fost simplificată semnificativ la FinComBank S.A. Instituția bancară sparge stereotipurile în această vară și este mai aproape de oameni.  

Acum nu mai este nevoie să prezinți băncii certificatul de salariu atunci când ai nevoie de un credit. FinComBank nu doar te scapă de birocraţie, dar îți economisește timpul și te ajută să-ți îndeplinești visele mai repede.

Solicită credit FĂRĂ CERTIFICATUL DE SALARIU doar la FinComBank S.A. Ai trei Opțiuni la îndemână, fiecare cu avantajul său:

  • Creditul de consum Express Credit, care oferă posibilitatea de a obţine rapid banii pentru orce necesitate ai avea, în sumă de până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj;
  • Ipoteca Locativă pentru o perioadă de până la 20 de ani, în sumă de până la 100%, în funcţie de scopul şi garanţiile prezentate;
  • Cardul de credit OPTI. Vei beneficia de un credit în sumă de până la 150.000 lei, pe termen de până la 36 luni. Mai mult decât atât, dacă întorci suma utilizată în termen de 60 de zile, atunci nu plătești nicio dobândă!

Nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra astăzi! Pentru a afla condiţiile de îmrumuturi mai detaliat, accesează linkul.

Iar pentru mai multe informaţii despre serviciile FinComBank Vă rugăm să ne contactaţi:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected], website: www.fincombank.cоm

FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

P

Distribuie articolul: