În zilele de sărbători FinComBank desfășoară Promoție de Crăciun la Depozite! Doar între 15 – 25 decembrie 2020, la deschiderea unui depozit cu termen minim de 25 luni, te poți alege cu cadoul magic de Crăciun pentru toată familia! Bucură-te de ofertele FinComBank, elaborate special pentru tine! Poți alege între depozitele cu rată fixă sau flotantă.

Depozitul CREȘTERE STABILĂ

Acum, poți să-ți alimentezi contul cu orice sumă, în orice moment. Rata dobânzii este flotantă. cu capitalizare, până la 6,25% în MDL, până la 2,25% în USD sau până la 1,50% în EUR pe o perioadă de la 48 până la 120 de luni.

Depozitul RAȚIONAL cu rată flotantă

Lasă banii să lucreze pentru tine! Beneficiază de până la 5,50% anual în MDL, până la 2% în USD sau până la 1,40% în EUR. Bucură-te de un venit lunar stabil primit direct pe card. Cu FinComBank planurile tale vor prinde viață mai rapid, planifică, economisește și fii sigur, că vei primi un venit decent!

Depozitul RAŢIONAL DE PENSIE cu rată flotantă în MDL

Încredințează nouă grijile tale, pentru că noi îți oferim sprijin chiar și la vârsta de pensionare! Bucură-te de 5,25% anual pe parcursul termenului de depozit care este de 25 luni și înmulțește banii tăi împreună cu FinComBank!

Depozitul STABIL cu rată fixă în MDL

Viața se schimbă, dobânda nu! Primește în mod stabil 4% anual în lei moldovenești timp de 25 luni. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de bani, iar cu Depozitul STABIL beneficiezi de rată fixă, care va rămâne neschimbată timp de 2 ani!

Dacă te gândești la propria locuință, planifici o nuntă frumoasă sau o vacanță de neuitat, beneficiază de ofertele noastre, participă la tombola cadourilor magice și surprinde-i pe cei dragi de sărbători!

Te așteptăm cu drag în sucursalele Băncii până la 25 decembrie 2020! Nu rata șansa, surprinde-i pe cei dragi! 

Află mai multe detalii și lăsă datele tale de contact, iar FinComBank va reveni cu un sunet!

Pentru mai multe informaţii, contactați:

Tel.: (+373-22) 26-99-99  E-mail: [email protected]  Website: www.fincombank.cоm

P

Distribuie articolul: